MYU
English
 

語言老師搜尋網

Language Professionals of Taiwan

首頁    求才廣告    搜尋    學生常見的問題    教師常見的問題    關於我們    實用資訊    營業項目    付款方式
2021/10/21: 重要通知 - MYU關閉
歡迎來到
MYU.com.tw!
在我們的網站您可以找到所有英文老師,西班牙文老師,法文老師,德文老師,義大利文老師,日文老師,韓文老師,中文老師,台語老師甚至其他語言的外籍家教和外籍老師喔!
可教學的老師: 229
求才廣告: 1316
線上正搜尋教師的使用者147
使用者登錄


重要通知 - MYU關閉

2021年10月21日

由於 COVID 和 MYU 的使用減少以及我們無法控制的其他情況,我們做出了關閉 MYU 的艱難決定。 MYU 網站的最後一天將是 2021 年 12 月 31 日。

  • 對於我們的客戶,請在 2021 年 12 月 31 日之前使用所有點數。根據我們的通常政策,未使用的點數不予退款。
  • 對於我們的老師,如果您希望保留個人副本,請在 2021 年 12 月 31 日之前下載您的個人資料頁面,包括反饋。
  • 對我們的員工來說,你們都很棒,但不幸的是,我們無法讓網站保持活躍了。

我們還要感謝所有客戶、教師和員工在過去 17 年多以來的支持。 為你工作並與你一起工作真是太棒了,我們祝你未來一切順利。

真摯地,

Andrew 與 Ryan

Important Announcement - MYU shuttting down

Oct 21, 2021

Due to COVID and reduced usage of MYU and other circumstances outside of our control, we have made the hard decision to close down MYU. The last day of the MYU website will be Dec. 31, 2021.

  • For our customers, please use all points by Dec. 31, 2021. As per our usual policy, there are no refunds for unused points.
  • To our teachers, please download your profile page including feedback by Dec. 31, 2021 if you wish to keep a personal copy.
  • To our employees, you were all wonderful and we honestly would rather not get rid of a single one of you, but unfortunately we can’t afford to keep the site active any longer.

We would also like to extend our thanks for the support from all our customers, teachers and employees over the past 17+ years. It has been fantastic working for and with you, and we wish you all well in the future.

Sincerely,

Andrew and Ryan