MYU
English
 

語言老師搜尋網

Language Professionals of Taiwan

教師 編者 翻譯 家教 • 英文 西班牙文 德文 荷蘭語 法文 義大利文 俄語 日文 韓文 中文 台語 其他語言
首頁    求才廣告    搜尋    學生常見的問題    教師常見的問題    關於我們    實用資訊    營業項目    付款方式
2021/05/01: MYU需要新的經營者 (MYU出售)
歡迎來到
MYU.com.tw!
在我們的網站您可以找到所有英文老師,西班牙文老師,法文老師,德文老師,義大利文老師,日文老師,韓文老師,中文老師,台語老師甚至其他語言的外籍家教和外籍老師喔!
可教學的老師: 311
求才廣告: 1304
線上正搜尋教師的使用者110
使用者登錄


可教學其他語言的外籍其他語言家教與其他語言教師們
外籍 老師 簡易搜尋 語言、授課地點、等等。
外籍 老師 進階搜尋 教師所有的詳盡資料。
更新日期 國籍 年齡 性別 教學經驗 教師所在地 照片
6月24日 其他 32 [男] >10 年 臺中市 有
Teaching in Taiwan for last four years. Potential teaching for English, Chemistry, and Physics. I have more than 12 years experience in private teaching. Completed PhD from NTHU, Hsinchu. Now working
6月24日 美國 41 [男] 6-10 年 臺北市 有
[US]
我從小在美國長大,英文是我的母語。 可以協助你外商求職、英文履歷編修、英文面試模擬。在台灣、澳門有7年以上的語言教學經驗。在課程上,我會糾正發音,練習聽力,練習公開演講與肢體語言,目標是加強學生英語表達能力,克服不敢說的障礙,循序漸進的能與外國人對話交流。我用美國人的方式教學,不死記硬背,讓學生可以自然和輕鬆的學習。
6月22日 英國 32 [女] >10 年 臺北市 有
[UK]
Business English for your needs.Teaching MTK, CTBC, Yahoo, etc. Born in the UK, Law Degree from Edinburgh University. Assisted successful Ivy League, MBA applications. Skilled in interview prep.
6月19日 西班牙 38 [男] 6-10 年 高雄市 有
我教過英文和西班牙文8年多了.我目前在國中和國小教英文,也在教美國學校的學生,也在讀研究所,只要寫完論文(外語文教事業發展研究所).在文藻當tutor也在教五堂課程 我也可以用中文教書.我也是籃球教練 有TKT劍橋英語教師認證
6月19日 美國 52 [男] >10 年 臺北縣 有
I am a native English speaker born and raised in San Mateo, California . Don't be shy. I will try my best to improve your English skills (reading and social conversation) I am patient and very friend
6月6日 南非 20 [女] 1-2 年 新竹市 有
I'm a great teacher! I have experience as a kindergarten teacher and also I got a chance to be a tutor throughout high school. You are in safe hands! I can speak English and siSwati fluently. I can sp
5月22日 其他 28 [男] <1 年 新竹縣 有
大家好。我叫卡基。我來自充滿烤肉香料的土耳其
4月8日 美國 25 [女] 6-10 年 臺北市 有
從小在美國長大,母語英文和中文。有超過6年的教學經驗(法國,台灣,美國)教小朋友到大人。跟我上課輕鬆愉快。我個人非常享受學外文,更不用說教外文。對我來說能夠鼓勵學生勇氣地開口講外文是我最大的成就感。我希望有機會能夠教到您. Looking forward to meeting you!
3月2日 其他 29 [女] >10 年 臺中市
Greetings! I’m Sarah. 我來自香港。母語是廣東話,操流利英語及國語。我已居住台灣將近10年。曾於補習班擔任美語老師,並擁有10年小班和家教教學經驗。歡迎任何年齡學生!
2月18日 台灣 44 [女] >10 年 臺北市 有
I'm a fun teacher who makes English learning as easy as possible. I've been teaching English in various language schools for children in Taipei for more than 20 years and I also teach private tutoring

Page 1 2
進階搜尋 教師所有的詳盡資料。

語言家教搜尋網(My語網)是提供在台灣所有想學語言及教授語言的學生及老師們一個最好的交流平台。如果您是想學語言的學生,您可以隨時隨地的瀏覽我們的網站,如果您看到想要聯絡的老師,您只需很簡單地上網註冊購買點數,然後就可以用1個點數獲得一位老師的聯絡訊息。如果您是老師,只要簡單地登錄您的資料,花費您不到5分鐘的時間,而且是免費的。

This site is a language tutor finding tool for students to locate language teachers in Taiwan. If you are a teacher all you need to do is create a profile and enter your information. It's free and only takes about 5 minutes. If you are a student you can browse the teacher profiles listed above at your leisure, anytime and anywhere. When you find a teacher you want to contact, simply register and buy some points, and then use a point to get that teacher's contact information.

我要找老師->

我要找學生->