MYU
English
 

語言老師搜尋網

Language Professionals of Taiwan

首頁    求才廣告    搜尋    學生常見的問題    教師常見的問題    關於我們    實用資訊    營業項目    付款方式
2021/05/01: MYU需要新的經營者 (MYU出售)
歡迎來到
MYU.com.tw!
在我們的網站您可以找到所有英文老師,西班牙文老師,法文老師,德文老師,義大利文老師,日文老師,韓文老師,中文老師,台語老師甚至其他語言的外籍家教和外籍老師喔!
可教學的老師: 252
求才廣告: 1311
線上正搜尋教師的使用者462
使用者登錄


可教學中文的外籍中文家教與中文教師們
外籍 老師 簡易搜尋 語言、授課地點、等等。
外籍 老師 進階搜尋 教師所有的詳盡資料。
更新日期 國籍 年齡 性別 教學經驗 教師所在地 照片
9月6日 台灣 18 [女] 1-2 年 臺北市 有
Hi! 我是Jessica~目前就讀臺大歷史系,擅長國文閱讀與寫作以及國高中考試複習,也會說流利的英文,目前擔任國文寫作補習班班導師,歡迎接洽!
9月2日 台灣 19 [女] <1 年 臺北縣 有
Hello I'm Chloe. I used to study in a bilingual school for over ten years, and I scored 900up in Toeic. please feel free to contact me! The price and the location are negotiable!
5月11日 台灣 19 [女] <1 年 新竹市
I am still in college. Hope to find a job during summer. I was an exchange student in America. There’s no problem for me to speak in English. If you’re looking for someone to practice your English spe
11月14日 台灣 22 [女] 3-5 年 臺北縣 有
[TW]
我是Pei,我希望能幫助你學習中文,了解更多台灣文化! *I’ll write down some notes during the lesson and point out your mistakes when necessary. *If you have your own textbook, we can work on it.
11月12日 台灣 22 [女] 1-2 年 臺北縣
哈囉您好我是張妤安 我在板橋出生的 生長在一個很有愛的家庭 我對待小朋友很有耐心目前在高階當補習老師 也在線上amazingtalker 交英文 我在國中的時候去加拿大唸書 對於英文也充滿了熱誠 和家人在家中說英語和國語 在我休閒時我喜歡唱歌 我有錄製自己喜歡的歌 請大家給我個機會 如果對一對一家教也有興趣的人 能在line 聯繫我
3月21日 日本 23 [女] 1-2 年 高雄縣
[JP]
您好,我來自日本。 我有兒童以及成人的教學經驗。 兒童的話,會提供教材,上課內容不侷限於對話,如果需要的話可以用日文教小朋友簡單的數學以及邏輯思考。
3月27日 台灣 24 [女] 6-10 年 臺北市 有
[TW]
I have more than 6 years teaching experience in elementary to junior high student. I’m good at using tailor-made way to teach every student which to increase efficiency of learning. I also can teach C
8月23日 美國 25 [女] 6-10 年 臺北市 有
~跟我在網路平台上學英文~ 從小在美國長大,母語英文和中文。有超過6年的教學經驗(法國,台灣,美國)教小朋友到大人。跟我上課輕鬆愉快。我個人非常享受學外文,更不用說教外文。對我來說能夠鼓勵學生勇氣地開口講外文是我最大的成就感。我希望有機會能夠教到您. Looking forward to meeting you!
11月22日 台灣 25 [男] 3-5 年 臺北縣
[TW]
Fluent in Taiwanese Hokkien, English and Mandarin. I've been tutoring students on and off for about 6 year when I was a college student. Interested mostly in students willing to learn Taiwanese/Engli
9月27日 台灣 25 [女] 3-5 年 臺北縣 有
[TW]
こんにちは、ゆみと申します。 日本人に中国語を教えています。お互いの言葉や文化を学んで、生徒さんが台湾人とより深い交流ができるように教えたいと思います。

Page 1 2 3 4 5 6
進階搜尋 教師所有的詳盡資料。

語言家教搜尋網(My語網)是提供在台灣所有想學語言及教授語言的學生及老師們一個最好的交流平台。如果您是想學語言的學生,您可以隨時隨地的瀏覽我們的網站,如果您看到想要聯絡的老師,您只需很簡單地上網註冊購買點數,然後就可以用1個點數獲得一位老師的聯絡訊息。如果您是老師,只要簡單地登錄您的資料,花費您不到5分鐘的時間,而且是免費的。

This site is a language tutor finding tool for students to locate language teachers in Taiwan. If you are a teacher all you need to do is create a profile and enter your information. It's free and only takes about 5 minutes. If you are a student you can browse the teacher profiles listed above at your leisure, anytime and anywhere. When you find a teacher you want to contact, simply register and buy some points, and then use a point to get that teacher's contact information.

我要找老師->

我要找學生->