MYU
English
 

語言老師搜尋網

Language Professionals of Taiwan

首頁    求才廣告    搜尋    學生常見的問題    教師常見的問題    關於我們    實用資訊    營業項目    付款方式
2021/05/01: MYU需要新的經營者 (MYU出售)
歡迎來到
MYU.com.tw!
在我們的網站您可以找到所有英文老師,西班牙文老師,法文老師,德文老師,義大利文老師,日文老師,韓文老師,中文老師,台語老師甚至其他語言的外籍家教和外籍老師喔!
可教學的老師: 252
求才廣告: 1311
線上正搜尋教師的使用者388
使用者登錄


可教學中文的外籍中文家教與中文教師們
外籍 老師 簡易搜尋 語言、授課地點、等等。
外籍 老師 進階搜尋 教師所有的詳盡資料。
更新日期 國籍 年齡 性別 教學經驗 教師所在地 照片
4月26日 加拿大 28 [男] 3-5 年 臺北市 有
[CA]
我是在加拿大長大的台灣人,2019六月搬來台灣。我對教育非常的熱誠。注重學生敢不敢開口說第二國語言。你的進步是我最大的成就!I'm a Canadian Taiwanese, I just moved to Taiwan 6 months ago. I'm really passionate about education and I have all the patience in the wo
4月2日 台灣 40 [女] <1 年 臺北市
[TW]
Hi, thank you for watching my profile. I am a keen language leaner, and I would like to help you to improve your Chinese. I can speak English and some Japanese. If you're in Taipei and want to learn l
3月28日 台灣 43 [女] 6-10 年 臺中市 有
[TW]
曾經擔任光電業無塵室現場口譯 420時間日本語教師養成講座修了 華語師資培養課程結業 在台灣也可以把日文學好喔! 從發音開始一步一步教學~ 台湾人に日本語を教えているほかに外国の方にも中国語を教えています。日本語堪能で分かりやすく説明することができます。どうぞ宜しくお願いします。
3月27日 台灣 24 [女] 6-10 年 臺北市 有
[TW]
I have more than 6 years teaching experience in elementary to junior high student. I’m good at using tailor-made way to teach every student which to increase efficiency of learning. I also can teach C
3月26日 美國 27 [男] 1-2 年 臺北市 有
[US]
Hi, I go by Marcus and have tutored for a few years. I grew up in northern California & I am also a TES (Taipei European School) & USC (University of Southern California) Alumni.
3月21日 日本 23 [女] 1-2 年 高雄縣
[JP]
您好,我來自日本。 我有兒童以及成人的教學經驗。 兒童的話,會提供教材,上課內容不侷限於對話,如果需要的話可以用日文教小朋友簡單的數學以及邏輯思考。
3月1日 台灣 45 [女] <1 年 臺北市 有
[TW]
I'm a patient teacher, will find ways to find out the blind spots of students in language learning, and then use effective methods to teach students, I have TCSOL certification and TCBP certification.
2月15日 台灣 31 [女] 6-10 年 臺北市 有
[TW]
我是應用外文日文系畢業,精通日語及中文,主要是教駐台外籍日本人士,教中文經驗已有八年,主要包括「日常生活會話、商用中文、HSK漢語水平考試、TECC中国語能力検定、中国語検定課程」,主要是教授學生口說表達、發音、閱讀、聽力練習等等。 教授地點主要是在STARBUCKS或是公司、咖啡廳,台北市皆可。有興趣請與我聯絡,謝謝 Line: elaine-chuang
2月10日 台灣 52 [男] 6-10 年 臺北市 有
[TW]
I believe in the Lord, has taught Sunday school, has taught Bible study, also taught foreign workers Chinese. I graduated from the Chinese Literature Department and the Institute of Communication. I
1月28日 台灣 39 [女] 6-10 年 臺北市 有
[TW]
Hi!I majored in language teaching in graduated school.I have taught Chinese over 10 years and I am also a certificated Chinese teacher for foreigners and high school in Taiwan.I hope I could teach u

Page 1 2 3 4 5 6
進階搜尋 教師所有的詳盡資料。

語言家教搜尋網(My語網)是提供在台灣所有想學語言及教授語言的學生及老師們一個最好的交流平台。如果您是想學語言的學生,您可以隨時隨地的瀏覽我們的網站,如果您看到想要聯絡的老師,您只需很簡單地上網註冊購買點數,然後就可以用1個點數獲得一位老師的聯絡訊息。如果您是老師,只要簡單地登錄您的資料,花費您不到5分鐘的時間,而且是免費的。

This site is a language tutor finding tool for students to locate language teachers in Taiwan. If you are a teacher all you need to do is create a profile and enter your information. It's free and only takes about 5 minutes. If you are a student you can browse the teacher profiles listed above at your leisure, anytime and anywhere. When you find a teacher you want to contact, simply register and buy some points, and then use a point to get that teacher's contact information.

我要找老師->

我要找學生->