MYU
English
 

語言老師搜尋網

Language Professionals of Taiwan

首頁    求才廣告    搜尋    學生常見的問題    教師常見的問題    關於我們    實用資訊    營業項目    付款方式
2021/05/01: MYU需要新的經營者 (MYU出售)
歡迎來到
MYU.com.tw!
在我們的網站您可以找到所有英文老師,西班牙文老師,法文老師,德文老師,義大利文老師,日文老師,韓文老師,中文老師,台語老師甚至其他語言的外籍家教和外籍老師喔!
可教學的老師: 252
求才廣告: 1311
線上正搜尋教師的使用者634
使用者登錄


可教學中文的外籍中文家教與中文教師們
外籍 老師 簡易搜尋 語言、授課地點、等等。
外籍 老師 進階搜尋 教師所有的詳盡資料。
更新日期 國籍 年齡 性別 教學經驗 教師所在地 照片
10月13日 台灣 50 [男] 1-2 年 臺北市 有
I have 2 years of teaching English in high school and one year Japanese(N1) and Chinese(Mandarin) online. I am patient and my teaching style is very fun and easy. I can make you feel comfortable spea
9月27日 台灣 25 [女] 3-5 年 臺北縣 有
[TW]
こんにちは、ゆみと申します。 日本人に中国語を教えています。お互いの言葉や文化を学んで、生徒さんが台湾人とより深い交流ができるように教えたいと思います。
9月24日 台灣 32 [女] 3-5 年 臺中市 有
[TW]
Hi, I'm Illa, I can use English and Chinese to teach you daily conversation and Taiwanse culture, let's start to make Chinese interesting!!!

Page 1 2 3 4 5 6
進階搜尋 教師所有的詳盡資料。

語言家教搜尋網(My語網)是提供在台灣所有想學語言及教授語言的學生及老師們一個最好的交流平台。如果您是想學語言的學生,您可以隨時隨地的瀏覽我們的網站,如果您看到想要聯絡的老師,您只需很簡單地上網註冊購買點數,然後就可以用1個點數獲得一位老師的聯絡訊息。如果您是老師,只要簡單地登錄您的資料,花費您不到5分鐘的時間,而且是免費的。

This site is a language tutor finding tool for students to locate language teachers in Taiwan. If you are a teacher all you need to do is create a profile and enter your information. It's free and only takes about 5 minutes. If you are a student you can browse the teacher profiles listed above at your leisure, anytime and anywhere. When you find a teacher you want to contact, simply register and buy some points, and then use a point to get that teacher's contact information.

我要找老師->

我要找學生->